Romanian freshman weekend


ROMANIAN FRESHMAN WEEKEND

HOMOROD

29 noiembrie – 1 decembrie

2OO8

 

     Dupa recrutarea de noi membrii, Egea Romania organizeaza ROMANIAN FRESHMAN WEEKEND, in vederea prezentarii in mod oficial a acestora si integrarea lor in marea familie a studentilor geografi. La acest eveniment au participat cinci entitati Egea: EGEA BUCURESTI, EGEA IASI, EGEA TIMISOARA, EGEA MOLDOVA si EGEA CLUJ NAPOCA.

     Timp de trei zile Baile Homorodului (judetul Harghita) au fost invadate de tineri cu idealuri comune, care au  dovedit ca prietenia, distractia si mediul inconjurator sunt preocuparile cotidiene ale noii generatii.

     Prima zi a fost oarecum introductiva, in care entitatile si-au prezentat cei mai proaspeti Geografi si i-au introdus in lumea studentiei prin diferite jocuri ce au avut ca scop socializarea si au stabilit activitatile pentru a doua zi care urma sa fie plina.

 

 

 

 

     Dupa o seara in care jocurile, concursurile, si dansul au tinut participantii pana la o ora tarzie, dimineata geografii s-au impartit in 3 grupe: cei cu spirit aventurier au urcat muntele pana  la cabana, speologii au plecat in cautarea pesterii….., iar un grup a ramas in Homorod incercand potentialul turistic al vechilor bai. La intoarecere fiecare grupa a prezentat colegilor sai o relatare a activitatii desfasurate pe parcursul zilei, astfel incat toti cei prezenti sa reuseasca sa se familiarizeze cu toate cele trei itinerarii. Dupa aceea a urmat o prezentare a structurii organizatorice a fiecarei entitati si un brainstorming in urma caruia s-a incercat gasirea unei strategii ideale de functionare EGEA.

     Si cum bineinteles voia buna si distractia sunt elemente cheie in structura EGEA, weekend-ul nu se putea incheia fara celebrul drinkingcontest unde muzica si berea au intretinut atmosfera participantilor pana in zori de zi.

 Articol realizat de:

Raisa Ciocean

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: