Romanian Freshmen Weekend, Raul Sadului 2009


Unul dintre evenimentele cu traditie si valoare in cadrul EGEA, care deschide calendarul activitatilor este Roumanian Freshman Weekend. Prin weekendul bobocilor egeisti se urmareste prezentarea in mod oficial a noilor membri si facilitarea integrarii acestora in cadrul organizatiei.
Ca si anul precedent acest eveniment a fost organizat in ultimul sfarsit de saptamana a lunii noiembrie, alegandu-se ca destinatie Raul Sadului, situat la aproximativ 30 de km de Sibiu.
Fiind un eveniment la nivel national, au participat toate entitatile EGEA din Romania: Egea Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Sighetul Marmatiei.
In cele trei zile s-a incercat decodificarea a ceea ce inseamna EGEA Romania si EGEA in Europa prin proiectii si prin prezentarea de catre fiecare entitate a proiectelor desfasurate.

O alta parte interesanta a evenimentului au fost jocurile si programele de team-building care au ajutat geografii sa se cunoasca, sa socializeze si sa descopere idealuri comune si modalitati de a le atinge.
Si cum “Drumetului ii sta bine cu drumul”, nu se putea o iesire de geografi fara o iesire pe teren. Astfel programul a cuprins trei activitati outdoor, cu nivele de dificultate diferite, lasandu-se posibilitatea participantilor sa aleaga ce itinerariu vor urma. Am profitat de faptul ca locatia noastra era la doar 30 de km de Sibiu asa ca s-a organizat un tur cu ghid al acestui oras, fosta Capitala Europeana. Pentru cei care iubesc muntele, necunoscutul si au vrut aventura s-a organizat un itinerariu care a valorificat minunatele peisaje aflate la 20 de km in mijlocul naturii. A treia activitate s-a desfasurat in imediata apropiere a cabanei unde am fost cazati, drumetie pe Vf. Preajba.

Ca la orice eveniment studentesc nu putea sa lipsesca distractia asa ca fiecare zi petrecuta in Raul Sadului a fost incununata cu o seara de dans, muzica si petrecere in stil EGEA.
In aceste trei zile studentii geografi din toata Romania au legat prietenii ce nu vor fi uitate curand, cu tineri cu interese comune, receptivi la cunoastere, cu dragoste pentru natura, tineri care prin implicarea lor in acesta organizatie vor sa atinga scopuri inalte in formarea lor profesionala.

Ivan Alexandra

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: