BALUL BOBOCILOR 2009-2010


Balul Bobocilor Geografi 2009-2010, a avut ca scop iesirea de sub anonimat a studentilor din anul 1, prin a arata lumii de ce sunt ei in stare, de a-si cunoaste mai bine colegii mai mari ,dar si motiv si prilej de distractie pentru cei din anii mai mari cat si pentru cei care au fost prezenti.

Ca si in anul trecut, ne-am strans o parte din Egea ca sa “punem la cale” balul de anul acesta. Fata de anul trecut anul acesta aveam experienta, am invatat mai multe “chestii”organizatorice si de aceea Balul a iesit mult mai bine, deci ne-am ridicat la standardele asteptate.

Timp de doua saptamani ne-am tot intalnit sa vorbim, fiecare venind cu cate o idee, cum sa fie Balul. Dupa ce am pus toate ideile cap la cap, ati vazut cu totii ce a iesit.

Distractia si nebunia a inceput pe la ora 21, pe data de 26 noiembrie 2009 in club Midi.

Chiar de la inceputul serii am ramas placut surprins si de numarul mare de studenti care au venit, intrucat numarul nostru estimat de bilete, 900, nu a fost suficient si asta s-a datorat bunei noastre organizari si promovarea balului prin afisele care au fost facute de dragul nostru coleg Sima Andrei.

Concursul de Miss si Mister, la care au participat 6 perechi, a fost alcatuit din 6 probe: Primul Curs, Primul Seminar, Prima Practica, Prima Petrecere, Primul Examen si Premierea Concurentilor.

Primul Curs a constat in prezentarea perechilor de catre colegii nostrii, Barbuceanu Iulian si Simona Bordea.

Primul Seminar a constat intr-o proba a aptitudinii, defilare imbracati in echipament de munte (doar suntem geografi) dupa care baietii trebuiau sa faca o declaratie de dragoste (in termeni geografici) fetelor.

Primul Examen, a constat intr-o proba de cultura generala. Si binenteles Premierea Concurentilor de catre juriul nostru alcatuit din Profesori, studenti si reprezentantii sponsorilor nostrii, carora le multumim.

Intre fiecare proba am avut pregatit cate un moment artistic, oferit de colegii nostrii, Catalin Moraru, Alexandra Kovacs si doua tombole principale oferite de catre sponsorii nostri: Blue Travel Romania si Vodafone.

Castigatorii desemnati de juriu ca fiind cei mai frumosi si amuzanti au fost perechea care au castigat titlu de Miss si Mister. Acestia au primit cate o excursie pentru 2 persoane in Grecia oferite de Blue Travel Romania si 2 telefoane oferite de Vodafone plus pachete cu premii oferite de ceilalti sponsori.

Concurentii de pe locul 2 au primit o excursie pentru 2 la Venetia oferita de firma Accord, iar cei de pe locul 3 au primit 2 locuri la Romania Freshmen Weekend. Pentru ceilalti concurenti au fost oferite premii de consolare, flori pentru fete si cravate inscriptionate cu Balul Bobocilor 2009-2010, pentru baieti.

Dupa concursul Miss si Mister am avut un super concert, Vita de Vie, care ne-au cantat si au creat o atmosfera incendiara, in deschidere a cantat o trupa clujeana, Blood Print dupa care petrecerea a continuat pe ritmul dj-ului din Midi.

Petrecerea a tinut pana dimineata, cand echipa organizatoare si-a “cules roadele” fericiti ca totul s-a terminat cu bine si toate emotiile ne-au trecut (si credeti-ma ca am avut foarte multe).

Daca si anul viitor, daca vom organiza tot noi Balul Bobocilor Geografi, sa stiti ca nu ne vom lasa mai prejos, avand in vedere faptul ca in fiecare an care a trecut am invatat tot mai multe si am castigat tot mai multa experienta.

Multumim sponsorilor si partenerilor :

Club MIDI

Restaurant Millennium Cluj


Organizatori: membrii organizatiei EGEA-Cluj Napoca

Articol realizat de:Adela Bolcas

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: